Για εμάς

Η Ιστορία μας

αγνό, χρυσαφένιο Ελαιόλαδο 3 γενεών

Εμπειρία 3 γενεών, μεράκι, τεχνογνωσία κι εξειδίκευση, αδιάλειπτη ενημέρωση κι αγάπη για τον τόπο της Λέσβου και τους καρπούς της. Έτσι παράγεται το καλό, ποιοτικό, αγνό, καθάριο ελαιόλαδο. Κι έτσι φτάνει στο τραπέζι σας…

Χρυσαφένιο, λεπτόρρευστο, ισορροπημένο, άκρως υγιεινό και νόστιμο. Άψογο, όπως η γη που το γεννά. Γνήσιο λεσβιακό ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας, αλλά υψηλής διατροφικής αξίας, γεύσης κι εμπειρίας.

Το ελαιόλαδο Blackbird είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής Αλυφαντά στο Β.Α. τμήμα της Μυτιλήνης και των βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζονται σε όλα τα στάδια παραγωγής του.

Από την καλλιέργεια και την συγκομιδή έως την αποθήκευση, άμεση ελαιοποίηση κι εμφιάλωση, ολάκερη η διαδικασία τιμά και προστατεύει την ελιά, τους χυμούς, τα αρώματα, τη διάρκεια ζωής και τις ασύγκριτες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.

Πίσω από το ελαιόλαδο Blackbird βρίσκεται μια οικογενειακή, καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ελαιόλαδου. Αυτό επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να επιβλέπουν όλες τις διαδικασίες προσωπικά. Το ελαιοτριβείο, με παράδοση από το 1900, ανήκε στον παππού Γιάννη. Οι μετέπειτα γενιές το κληρονόμησαν και το ανανέωσαν τεχνολογικά. Σήμερα, το πλήρως εκσυγχρονισμένο φυγοκεντρικό ελαιοτριβείο, 3ης γενιάς, με συνεχιστή τον εγγονό Γιάννη, διαλέγει τις καλύτερες ποικιλίες καρπού, τις παντρεύει ισορροπημένα, τις δουλεύει με σεβασμό προς την πρώτη ύλη εφαρμόζοντας όλες τις απαιτούμενες, αυστηρές προδιαγραφές. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας (βιολογικό-εξαιρετικό παρθένο-παρθένο), αντάξιο της ονομασίας του.