Για εμάς

Η Ιδέα στο Μπουκάλι

«η ελιά δεν φυτρώνει αν δεν την φάει ο κότσυφας…»

Πράγματι. Το κοτσύφι παίζει τον δικό του ρόλο στη χημική διαμόρφωση του κουκουτσιού της ελιάς. Μοναχικό πουλί, αγαπά το πράσινο όπως και τον λεσβιακό ελαιώνα και τρέφεται, μεταξύ άλλων, με ελαιόκαρπους. Το αρσενικό, με μαύρο γυαλιστερό φτέρωμα, ξεχωρίζει για το διαπεραστικά κεχριμπαρένιο ράμφος του. Ο κότσυφας, διαδεδομένο πτηνό στην Ευρώπη αλλά κι εκτός, αποτέλεσε έμπνευση για την ονοματοδότηση και λογοτύπηση του ελαιόλαδου Blackbird.

Το επιβλητικό μαύρο φτέρωμα κοντράρει το εκτυφλωτικό λευκό, φλερτάρει το ασημίζον φύλλωμα του ελιόδεντρου και κορυφώνεται στο χρυσαφένιο ράμφος, σαν μια διαυγής σταγόνα ελαιόλαδου…

Το Premium Ελαιόλαδο Blackbird, βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας, κλείνεται μέσα σε γυάλινη φιάλη, τυλίγεται εξωτερικά με ένα γαλακτώδες λευκό φιλμ και σφραγίζει αεροστεγώς, ασφαλίζοντας επιπλέον με καψύλιο. Η συσκευασία του όχι μόνο αποτελεί ωδή προς την βιοκαλλιέργεια από όπου προέρχεται και την απόλυτα φυσική και ισορροπημένη του γεύση και το άρωμα, μα πάνω από όλα διατηρεί στο ακέραιο και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ελαιόλαδου. Η ουσία αλλά και συσκευασία του βιολογικού ελαιόλαδου Blackbird, του δίνουν την προστιθέμενη αξία και ποιότητα που το χαρακτηρίζει. Προσφέρεται για οικιακή χρήση ή μπορείτε να το επιλέξετε για δώρισμα σε ξύλινη κασετίνα.

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Blackbird, προσεγμένο και χωρίς παρέμβαση στην παραγωγική του διαδικασία, εμφιαλώνεται αεροστεγώς μέσα σε σκουρόχρωμα μπουκάλια. Ασφαλίζει με καψύλιο, αποθηκεύεται και μεταφέρεται εύκολα. Δίνεται η δυνατότητα παραγγελίας για παραγωγή κι εμφιάλωση μεγαλύτερης ποσότητας στην αντίστοιχη custom-made φιάλη.

Το Παρθένο Ελαιόλαδο Blackbird που παράγεται από τον ώριμο ελαιόκαρπο, είναι το πλέον οικονομικά προσιτό και μπαίνει σε εργονομικά σχεδιασμένα μεταλλικά δοχεία που διαφυλάσσουν το περιεχόμενο και τον κύκλο ζωής του. Προσφέρεται για οικιακή χρήση όπως και για μαζική κατανάλωση (εστίαση).

Οι συσκευασίες για όλες τις κατηγορίες ελαιόλαδου Blackbird προστατεύουν το περιεχόμενο από το φως και το οξυγόνο, τις υψηλές θερμοκρασίες και τους εξωγενείς παράγοντες αλλοίωσης/οξείδωσης. Διατηρούν στο έπακρο τα φίνα αρώματα, τη διαύγεια και λεπτόρρευστη υφή του ελαιόλαδου και τα αντιοξειδωτικά/διατροφικά του στοιχεία. Η προσεγμένη αισθητικά, εργονομικά και οικολογικά, συσκευασία δίνει προστιθέμενη αξία στο Blackbird και το καθιστά ένα απόλυτα ισορροπημένο, φυσικό, πολύτιμο ελαιόλαδο με λαμπερή προσωπικότητα και ουσία!